bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 24 december 2010

Karl-Alfreds julkalender - Del 24


Då var den här, den stora dopparedagen. Julkalendern är härmed avslutad. Det känns lite underligt på något sätt. Det har varit ett kul men lite slitsamt projekt, vi får se om jag ger mig på något liknande igen.

Julkalendern hade inte gått att genomföra utan min kära kollegor som bidragit med illustrationer och teckningar. Därför riktar jag ett stort tack åt er alla, ingen nämnd och ingen glömd. Ni har hedrat mig med er närvaro.

Och naturligtvis vill jag även tacka alla läsare som dag efter dag fortsatt att besöka kalendern. Ett extra tack riktar jag åt alla er som sett till att sprida kalendern bland vänner, bekanta och kollegor.

Om ni känner att ni kommer att sakna julkalendern kan jag trösta er med att det lär dyka upp en del extramaterial i mellandagarna. Dessutom fortsätter Karl-Alfred på Döskalleön.

Bilden är gjord av Nickan Jonasson, Mikael Grahn, Li Österberg, Joakim Lindengren, Natalia Batista, Axel Trumpfheller, Ola Skogäng, Hedvig Häggman-Sund, Åke Forsmark, Alf Woxnerud, Johanna Kristiansson, Daniel Ahlgren, Nicolas Krizan, Jonas Darnell, Max Gustafson, Andreas Qassim, Joakim Gunnarsson, Rasmus Gran och Jimmy Wallin (hoppas att jag inte glömt någon).

2 kommentarer:

  1. Tack för ett jättekul projekt! mera sånt.

    SvaraRadera
  2. Ja, det var verkligen en kul grej. Lyste upp vardagen att få starta med dagens Karl-Alfred och lite tecknat. Fint jobbat!

    SvaraRadera