bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 9 december 2010

Karl-Alfreds julkalender - Del 10

Rågren av Max Gustafson

Rågren (Rough-House) är stolt föreståndare för Sweethavens bästa hamburgercafé, (paradoxalt nog är det också stadens enda hamburgercafé). Han tar sitt jobb på största allvar, det här är verkligen en kille som brinner för att flippa burgare. När Rågren vid ett tillfälle följde med Karl-Alfred & C:o ut på en seglats saknade han sin arbetsplats så mycket att han snickrade ihop en hamburgerkiosk på skeppsdäcket. Försäljningen gick tyvärr inget vidare.

Precis som Geezil har även Rågren ett horn i sidan på Frasse. I det här fallet får dock Frasse skylla sig själv. Ända sedan de träffades första gången har Frasse gjort sitt bästa för att på ett eller annat sätt bluffa till sig en gratisburgare från den populära syltan.

Nu för tiden har tydligen Rågren vidareutvecklat hamburgerbaren till en pizzeria. Besök restaurangen HÄR.. Där finns rent utav några nytagna fotografier av Rågren i egen hög person.

Max Gustafson är precis så som Göteborgare brukar vara, jovialisk, gladlynt och samhällskritisk (fast jag har nog aldrig hört honom dra en endaste liten ordvits). De flesta serievänner är säkert redan bekanta med hans strippserie Samir, om inte så får ni se till att bli det. Besök Samirs hemsida HÄR, och varför inte passa på att köpa ett album eller ställa en intim fråga till sexologen Bruno Dürchtoffelf när du ändå är där?

1 kommentar:

  1. Vem fan är kocken går psyko nötter! Är han en zombie?

    SvaraRadera